Apie tokį susitarimą buvo spekuliuojama jau kelis mėnesius, tačiau ketvirtadienį tai tapo visiškai oficialu – apie susitarimą pranešė pats klubas.

„Pirmiausia tai reiškia, kad klubas gerbia mane už mano padarytus darbus, o tai man – labai svarbu. Tuo pačiu, tai suteikia stabilumo ir laimės mano šeimai. Atėnuose jaučiamės laimingi ir džiaugiamės, kad būsime čia dar ne vienerius metus“, – oficialus klubo puslapis citavo 30-metį.

Pasak pranešimo, M. Grigonis buvo vienas svarbiausių PAO krepšininkų, pakeliui link Eurolygos ir Graikijos pirmenybių titulų. Paklaustas apie kitų metų tikslus, buvęs žalgirietis nedaugžodžiavo:

„Manau, kad tikslai aiškūs: išlaikyti tokį pat lygį, intensyvumą ir būti viena geriausių komandų Europoje.“

Praėjusiais metais Eurolygoje M. Grigonis vidutiniškai pelnė po 9,1 taško, atkovojo po 2,7 kamuolio ir atliko 1,3 rezultatyvaus perdavimo per 25 minutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją