193 cm ūgio krepšininkas prie „Žalgirio“ prisijungė šią vasarą, kai sudarė sutartį metų trukmės sutartį su galimybe pratęsti bendradarbiavimą tokiam pačiam laikotarpiui.

„Dėkojame N. Mitrou-Longui už jo pastangas ir pozityvų požiūrį. Kaip komandos nariui ir žmogui mes jam neturėjome nė vieno priekaišto.

Deja, aikštėje ne viskas pavykdavo, ir jo adaptacijos laikas prisijungus prie komandos užtruko per ilgai. Tiek Nazas, tiek komanda nori judėti į priekį, todėl buvo priimtas toks abipusis sprendimas. Linkime jam kuo didžiausios sėkmės ateityje“, – sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

Jis pridūrė, kad „Žalgiris“ jau kurį laiką aktyviai stebi žaidėjų rinką ir ieško pamainos.

N. Mitrou-Longas šį sezoną Eurolygoje per sužaistas 9-erias rungtynes aikštėje praleisdavo po 10 min. ir vidutiniškai rinkdavo po 4,1 taško, atkovodavo 1,2 kamuolio, atlikdavo 1 rezultatyvų perdavimą.

Lietuvos pirmenybėse gynėjas fiksavo 8,4 taško, 3 atkovotų kamuolių ir 3 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Nazas Mitrou-Long

Karjerą jis tęs Graikijoje: tą patį vakarą N. Mitrou-Longui trejų metų kontraktą įteikė Pirėjo „Olympiakos“ klubas, prieš pat sezono pradžią iš „Žalgirio“ išpirkęs ir Igną Brazdeikį.

Būtent su „Olympiakos“ artimiausias Eurolygos rungtynes žais kauniečiai, Graikijoje viešėsiantys penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją