„Sveikiname varžovus su pergale. Mūsų komanda kovėsi dėl pergalės, bet šalia turi būti treneris, kuris valdo ją. Šiandien to nebuvo. Turiu prisiimti atsakomybę“, – kalbėjo „Wolves“ jaunasis treneris.

„Jautėsi, kad panevėžiečiai ilgai neturėjo rungtynių, iš abiejų komandų jautėsi pasyvumas rungtynių pradžioje. Vis atrodė, jog jei varžovai mums pasiūlys didesnį kontaktą – mes sulūšime, – toliau dėstė mintis strategas.

Jau anksčiau buvo aišku, jog komandai nepadės Garrisonas Brooksas ir Jeffas Tayloras, o prie jų dar prisidėjo ir Christiano Mekowulu netektis.

„Šioje situacijoje mes neturime sėkmės, bet eisime kautis su tiek žaidėjų, kiek jų bus pasiruošę. Net ir su tokia rotacija turėjome gerus šansus laimėti šias rungtynes“, – krimtosi dėl turimų netekčių 29-erių specialistas.

Strategas akcentavo, jog po pralaimėjimo svarbi bus komandos reakcija.

„Svarbiausia yra išlikti kartu. Tai yra pirma serija, kuomet ją pradedame pralaimėjimu. Turime į tai sureaguoti“, – teigė N. Pacevičius.

Tuo metu „Lietkabelio“ treneris Nenadas Čanakas po rungtynių teigė, jog ekipai pavyko pasinauduoti varžovų nuovargiu, kuris dar liko iš po pusfinalio serijos.

„Serijoje pirmaujame tik 1:0. Rungtynes pradėjome lėtai ir minkštai. Devynias dienas tik treniravomės, o tai tikrai neatstoja rungtynių. Eigoje pradėjome žaisti energingiau, o rungtynių pabaigoje pasinaudojome, jog „Wolves“ turėjo ilgą seriją su „Rytu“. Nusipelnėme laimėti, turime būti pasirengę sekančiam susitikimui“, – kalbėjo serbas.

Strategas atskleidė, jog Gediminas Orelikas šiose rungtynėse žaidė po ligos.

„Laimėjome kaip komanda. Visi žaidėjai padarė gerų dalykų aikštėje. Išskirčiau puikiai rungtyniavusį Slavinską, taip pat pabrėšiu, jog Orelikas žaidė be treniruočių, nes buvo apsirgęs“, – minėjo N. Čanakas.

Specialistas iš Serbijos žvelgė į antrąjį susitikimą.

„Svarbiausia bus mūsų reakcija ir demonstruojama energija. Su trenerių štabu analizuosime ką galime padaryti geriau. Taip pat išskirčiau agresyvumo svarbą“, – užbaigė „Lietkabelio“ vairininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)