Nuo atsarginių suolo kilęs Lietuvos rinktinės gynėjas per 15 minučių ne tik tapo rezultatyviausiu žaidėju savo komandoje, bet ir užkariavo aistruolių širdis.

R. Jokubaičio vedamas „Maccabi“ klubas Izraelio taurės ketvirtfinalyje 94:67 pranoko Kirjat Atos „Ironi“ ekipą ir žengė į pusfinalį.

Lietuvis sušveitė 15 taškų (3/6 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai), atkovojo 3 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir sukaupė 15 naudingumo balų.

Savo koncertą Rokas pradėjo pačioje antrojo kėlinio pabaigoje. Iš pradžių, iki ilgosios pertraukos likus žaisti apie pusę minutės, jis smeigė tritaškį būdamas laisvas, o tiksint paskutinėms pirmosios mačo pusės sekundėms sugriebė kamuolį gynyboje ir švystelėje jį kone per visą aikštę bei į rūbinę išbėgo triumfuodamas, nes šis, atšokęs nuo lentos, skrodė krepšio tinklelį.

Turnyro pusfinalyje „Maccabi“ susitiks su šeimininku Holono „Hapoel“ kolektyvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)