Nuo spalio mėnesio darbą Vilerbano ASVEL komandoje pradėjęs Gianmarco Pozzecco – atleistas. Klubo vadovybės netenkino komandos rodomi rezultatai. Prancūzijos klubas fiksavo dešimties pralaimėjimų Eurolygoje seriją, kurią nutraukė šią savaitę įveikdami Kauno „Žalgirį“.

Tai jau antrasis pokytis trenerio poste šį sezoną Vilerbano klube. Prieš tai G. Pozzecco pakeitė T.J. Parkerį.

Apie italo treniravimo metodus pasisakė ASVEL komandos prezidentas Tony Parkeris, kuris buvusiam ekipos strategui nepagailėjo kritikos.

„Aš esu labai nusivylęs jo pasirodymu. Pastarąsias dvi ar tris savaites žinojome, jog ši situacija niekur mūsų neveda. Niekas Eurolygoje taip nežaidžia. Neįmanoma yra sužaisti trejas rungtynes per savaitę su devynių žmonių rotacija“, – nusivylimo neslėpė legendinis Prancūzijos krepšininkas.

T. Parkeris pridėjo, jog italas nesuteikė pakankamai šansų komandos jaunimui.

„Jo požiūris buvo vis labiau neigiamas. Treneriui sunkiai sekėsi motyvuoti žaidėjus ir jie nustojo juo tikėti. Taipogi G. Pozzecco nusprendė neleisti rungtyniauti mūsų jauniesiems žaidėjams. Tokių trenerių šioje komandoje aš nebenoriu matyti. Tai nėra mūsų filosofija“, – dėstė mintis prancūzas.

Gianmarco Pozzecco ASVEL gretose per 15 Eurolygos susitikimų iškovojo 3 pergales. Šiuo metu Vilerbano ekipa dalijasi 17-18 pozicijas su Berlyno ALBA.

SItuacija ne pati geriausia ir Prancūzijos čempionate, kur ASVEL su 12 pergalių ir 5 pralaimėjimais rikiuojasi ketvirti.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją