„Labai noriu pasidžiaugti panelėmis, kurios atvyko į rinktinę, nuotaika puiki. Tikiuosi, jos neapleido sporto po sezono. Stengsimės iš visų jėgų palaikyti gerą emociją ir atiduoti visą „dūšią“. Pradėjome stovyklą Anykščiuose, atlikome testavimus, nes prieš ją merginoms buvo išsiųsti individualūs planai. Aštuonias dienas praleisime čia, po to persikelsime į Druskininkus ir pradėsime kontrolinių rungtynių maratoną “, – sakė Lietuvos jaunių merginų rinktinės vyriausiasis treneris Vytautas Pliauga.

Krepšininkės iki birželio 12 dienos sportuos Anykščiuose, vėliau persikels į Druskininkus. Ten birželio 21-23 dienomis vyks Baltijos taurės turnyras, kurio metu lietuvės susitiks su Estijos, Latvijos ir Baltarusijos bendraamžėmis. Aštuoniolikmetės taip pat dalyvaus tarptautiniame turnyre Italijoje, kuriame žais su aikštelės šeimininkėmis, taip pat su Ukrainos rinktine ir dar kartą jėgas išmėgins su Baltarusijos ekipa.

„Viskas išties puiku, viena kitos pasiilgusios, seniai matytos, todėl nuotaikos tikrai puikios. Stengsimės kuo geriau pasiruošti ir užimti kuo aukštesnę vietą“, – teigė rinktinės kandidatė Brigita Sinickaitė.

Europos jaunių merginų A diviziono krepšinio čempionatas vyks liepos 6-14 dienomis Sarajeve (Bosnija ir Hercegovina), o lietuvės grupės kovas pradės D grupėje ir susikaus su aikštės šeimininkėmis, taip pat Latvijos ir Lenkijos rinktinėmis. 18-mečių rinktinei LKF Vykdomasis komitetas iškėlė tikslą čempionate užimti 5-12 vietas ir išsaugoti vietą A divizione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)