Skelbiama, kad 35-erių krepšininkas su Nikola Jokičiaus vedama komanda pasirašė dvejų metų, 6,8 mln. vertės kontraktą. Po pirmojo sezono R. Westbrookas galės rinktis, ar nori vėl tapti laisvuoju agentu.

Anksčiau šią vasarą 193 cm gynėją Los Andželo „Clippers“ išmainė į Jutos „Jazz“ komandą, tačiau ši iškart išpirko jo kontraktą. Tai jau antras kartas, kai R. Westbrookas atsiduria Jutos klubo rankose, tačiau jis ten nėra sužaidęs nė vienų rungtynių.

Per savo karjerą „Ponas Trigubas Dublis“ dar gynė Los Andželo „Lakers“ ir Hiustono „Rockets“ garbę, tačiau geriausiai yra žinomas dėl savo laiko Oklahomos „Thunder“ ekipoje, kur jis ir tapo naudingiausiu reguliariojo sezono krepšininku.

Praėjusiame sezone su „Clippers“ R. Westbrookas vidutiniškai pelnė po 10,7 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir išdalino po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją