Sekmadienį Utenos „Uniclub Bet-Juventus“ (2-2) komanda svečiuose 91:46 (21:17, 21:17, 26:6, 23:6) nepasigailėjo Mažeikių „M Basket-Delamode“ (0-4).

V. Šeškaus vadovaujama „M Basket-Delamode“ sužaidė pačias nerezultatyviausias „Betsafe-LKL“ rungtynes šį sezoną. 6 taškai per kėlinį taip pat yra lygos sezono antirekordas.

Pergalė 45 taškų skirtumu – didžiausia kada nors išvykoje pasiekta uteniškių istorijoje.

„Reikia atsiprašyti sirgalių, Po tokių rungtynių.. Negalima taip negerbti savo sirgalių. Taip negalima. Tą sakiau ir žaidėjams. Visi turime prisiimti atsakomybę.

Negi vieno žaidėjo netektis mums kainavo tiek taškų? Vienas žaidėjas iškrenta ir 40 taškų skirtumas? Aš netikiu. Tikrai mums reikalingi pokyčiai komandoje. Tai matyti ir iš šono. Situacija yra tokia, kokia yra. Ją reikia iškęsti.

Pats baisiausias dalykas, kad nesilaikome plano. Puolimo daugiau plano. Dar viena problema – treniruotėse žaidžiame penki prieš penkis. Pasijungia vaikai, treneris. Mes neturime sparingo treniruotėse. Laisvai persivarai, atiduodi kamuolį, o čia gauni normalią gynybą ir viskas subyra“, – po nesėkmės aiškino V. Šeškus.

Šiame mače Mažeikių ekipa vertėsi be Donato Sabeckio, fiksavusio 11,3 taško, 8,6 rezultatyvaus perdavimo, 5,6 atkovoto kamuolio ir 20 naudingumo balų vidurkius.

„Negaliu padėti komandai, garbės žodis. Tegu ateina, kas sugalvos padėti. Net neįsivaizduoju.

Sakys, kad Šeškus verkia. Neverkiu. Reikia žiūrėti į priekį. Esame tokioje situacijoje, bandysime kažką daryti. Buvome pateikę keliems žaidėjams pasiūlymus, galvoju žaidėjai pažiūri tas rungtynes ir galvoja, kur mes čia važiuosime.

Galėčiau sakyti, kad taip yra, dzin, reikia pailsėti. Sunku tikrai. Neplanavau dirbti šiais metais, bet reikia kažkaip išsilaižyti, daug tų rungtynių. Gali nepataikyti, bet bardakas. Visapusiškas“, – toliau žodžių nerado treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją