Nors rinkimų favoritu laikomas pirmasis, prieš trejus metus užtikrintai laimėjęs kartu su Vydu Gedvilu kaip dešinioji jo ranka, šiemet savo ambicijų neslepia ir R. Javtokas, tikinantis, kad yra padaręs išvadas ir nusiteikęs daug rimčiau nei pirmą kartą.

Šiandieninis federacijos vadovas V. Gedvilas antrosios LKF vadovo kadencijos nebesieks.

V. Gedvilas buvo išrinktas 2021 m. rugsėjo 7 d. LKF vadovo poste jis pakeitė dvi kadencijas Lietuvos krepšiniui vadovavusį legendinį krepšininką Arvydą Sabonį.

Tuomet vykusios LKF visuotinės konferencijos metu už V. Gedvilą balsavo 77-i LKF nariai, 31-ą LKF narių balsą surinko Ramūnas Butautas, o R. Javtokas, gavęs 28-is LKF narių balsus, užėmė trečiąją vietą.

Artėjantys LKF prezidento rinkimai vyks rugsėjo 17 d. LKF ataskaitinės-rinkiminės konferencijos metu.

Viešėdamas „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ Robertas pasisakė tiek apie kritiką, kurios sulaukė pats, tiek ir apie savo konkurentą M. Balčiūną bei įtarimų keliančius jo verslo interesus.

– Tavo pagrindinis konkurentas tikrai stiprus – Mindaugas Balčiūnas. Noriu paklausti, ar pats tiki pergale rinkimuose?

– Tikrai nebūčiau pasiryžęs eiti, jeigu netikėčiau, nes tai būtų tiesiog kvaila. Tikiu. Jau nemažai pravažiavom balsuotojų. Iš to jaučiame, kad yra šansas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)