„Mes nesame patenkinti, bet tai pirmasis mačas, tai tik pradžia. Čia – maratonas, ne sprintas, turime daug taisytinų dalykų. Pradedant nuo gynybos, leidome pelnyti daug lengvų taškų. O puolime, akivaizdu, neturėjome tokios galimybės bėgti kaip norėjome, kadangi priešininkai taškus pelnė beveik kiekvienoje atakoje“, – kalbėjo italas.

Rungtynes „vilkai“ pradėjo su penkiais legionieriais, komandą į priekį vedė Anthony Cowanas, per pirmą kėlinį suvertęs 15 taškų bei surinkęs 19 naudingumo balų. Tiesa, vėliau amerikietis užstrigo bei rungtynes pabaigė su 20 taškų bei 23 naudingumo balais.

„Pradžioje jam pavyko rasti gerus sprendimus, jis buvo vienas iš dviejų, kurie žengė prie baudų metimų linijos. Antroje rungtynių pusėje jis šiek tiek pavargo“, – A. Cowano pasirodymą komentavo strategas.

„Bahčešehir“ gretose rezultatyviausias buvo Axelis Bouteille, rungtynes užbaigęs su 17 taškų ir 19 naudingumo balų. Pasak stratego, prancūzą pirmoje dalyje pavyko kontroliuoti, tačiau jis pridarė daug bėdų po pertraukos.

O patys vilniečiai jau sunkiai kūrėsi progas, per trečią ketvirtį surinkdami vos 13 taškų. Tiesa, paskutinį kėlinį „Wolves“ pradėjo 6 taškais be atsako bei priartėjo prie varžovų, o vienas iš spurto iniciatorių buvo Marekas Blaževičius.

„Marekas yra labai sunkiai dirbantis žaidėjas, esu įsitikinęs, kad jis bus geresnis. Jis labai svarbus žaidėjas, bet manau, kad viskas prasideda nuo noro bei kamuolio dalijimosi“, – apie vidurio puolėją kalbėjo A. Magro.

Tai buvo pirmasis „Wolves“ pralaimėjimas, kadangi pasiruošimo metu ekipa iškovojo visas 5 pergales, o Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) startavo sėkmingai prieš Jonavos „Cbet“.

„Pralaimėjimai yra kelionės dalis, akivaizdu, jog bandome pralaimėti kiek įmanoma rečiau, tačiau pralaimėjimai kartais būna naudingi. Jeigu tai paskatina tave daryti daugiau, reiškia, kartais to reikia. Mes šio pralaimėjimo nusipelnėme, šioje organizacijoje mes nekaltiname kitų, nerodome pirštais vieni į kitus. Turime išlikti vieningi, suprasti, ką reikia daryti, kad būtume geresni ir tai darysime nuo rytojaus“, – komentavo A. Magro.

Paklaustas apie kitą savaitę laukiantį „Hapoel“ iššūkį, jis tikino, kad žvaigždžių komandoje reikia laiko, kol žaidėjai pajus tarpusavio ryšį.

„Jie turi daug žvaigždžių, bet krepšinyje yra vienas kamuolys ir penki žaidėjai. Jie turi atrasti tarpusavio ryšį, ką ir mes darome šiuo sezono metu. Kaip sakiau anksčiau, turime būti pasiruošę kiekvienam varžovui, o dabar svarbiausia galvoti, ką galime padaryti geriau“, – dėstė vilniečių vairininkas.

Su Tel Avivo klubu „Wolves“ susitiks spalio 1 d. išvykoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)