Š. Jasikevičius po rungtynių pripažino, kad nelengva žaisti su nauja gauja žaidėjų, kadangi visi nori parodyti savo vertę, tačiau antroje rungtynių pusėje triumfuoti padėjo gera gynyba ir aukštesnis tempas puolime.

Tiesa, pagrindine užkulisių tema tapo žiežirbos tarp lietuvio trenerio ir Georgios Bartzoko po pirmosios rungtynių dalies, kurios vedė prie konflikto po finalinio švilpuko.

Atsakinėjant į klausimus po rungtynių, abiejų strategų versijos skambėjo gana skirtingai.

„Visų pirma, mes su Georgios turime labai gerus santykius ir aš noriu juos išlaikyti. Tiesa, girdėjau tam tikrus jo komentarus į kuriuos turiu sureaguoti. Tai jau antras kartas, kai jis ant šoninės linijos aiškina man, kaip aš turiu treniruoti. Pirmą kartą, kai taip buvo, jis dar treniravo „Chimki“.

Ten buvo mažas kivirčas su juo. Aš neleisiu jokiam kitam treneriui pasakoti mokyti mane, kaip daryti savo darbą. Tai nepriimtina“, – pasakojo Šaras.

Tiesa, graikų treneris kone lygiai taip pat buvo nepatenkintas Š. Jasikevičiaus veiksmais.

„Norėčiau pasisakyti apie varžovų trenerį ir jo veiksmus. Nesvarbu, kas įvyko rungtynių metu, mes abu gavome technines pražangas. Tačiau po rungtynių nepaspausti rankos ir užsipulti mane yra visiška nepagarba. Noriu, kad visi tai žinotų“, – teigė G. Bartzokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)