Praėjusį penktadienį „Barcelona“ klubas oficialiai atleido iš pareigų krepšinio sekcijos vadovą Nacho Rodriguezą, o jį pakeitė kitas buvęs ilgametis komandos žaidėjas Juanas Carlosas Navarro, iki tol užėmęs techninio jaunimo ekipos sekretoriaus postą.

„Šio pokyčio laukėme dar praėjusią vasarą, tačiau visi žinome, kaip visa tai veikia. Tai labai normalu. Stengiuosi atlikti savo darbą gerai. Aš sutariau su N. Rodriguezu, galvoju, kad gerai sutarsiu ir su J. C. Navarro“, – po dvikovos su Manresos BAXI šeštadienį kalbėjo Š. Jasikevičius.

Kadrų perstumdymai susiję su praėjusį mėnesį vykusiais „Barcelona“ prezidento rinkimais, kuriuos laimėjo po daugiau nei dešimtmečio pertraukos į valdžią grįžęs Joanas Laporta.

Pažymėtina, jog iš krepšinio 2018 metais pasitraukęs J. C. Navarro yra ne tik Š. Jasikevičiaus, bet ir šį mėnesį „Barcelona“ aprangą po 20 metų pertraukos apsivilkusio Pau Gasolio artimas draugas.

Pastarasis po sugrįžimo į Barselonos ekipą šeštadienį sužaidė savo geriausias rungtynes. 40-metis veteranas per 10 minučių pelnė 13 taškų, atkovojo du kamuolius ir surinko 16 naudingumo balų, o „Barcelona“ be didesnio vargo 97:89 (24:24, 29:27, 28:17, 16:21) susitvarkė su Martyno Sajaus atstovaujama Manresos BAXI komanda.

„Esu patenkintas, kaip žaidėme antroje dvikovos dalyje, tačiau ne viskas gerai buvo pirmojoje, – kalbėjo Š. Jasikevičius, kurio auklėtiniai per pirmuosius du kėlinius surinko net 53 taškus. – Neįsisavinome, kaip Manresos ekipa žais, o ji mums buvo per greita“.

Dabar visas katalonų dėmesys krypsta į Eurolygos ketvirtfinalį, kur serijos iki 3 pergalių pirmąsias rungtynes trečiadienį „Barcelona“ žais su Xavi Pascualio diriguojamu Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija) klubu. Pastarojo aprangą vilki Artūras Gudaitis.

„Žaidėjai tikrai supranta artėjančių rungtynių svarbą“, – neabejojo Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)