Tokia buvo centro Ivica Zubačiaus ir Dario Šaričiaus istorija pirmadienio naktį. Kroatijos krepšininkai, apie 5.30 val. ryte vietos laiku, buvo užfiksuoti muštynėse prie paplūdimio baro, skelbia „TMZ Sports“. Tai įvyko praėjus vos kelioms valandoms po pralaimėjimo graikams olimpinio atrankos turnyro Pirėjuje finale.

„TMZ Sports“ žurnalistas socialiniame tinkle „X“ pasidalino ir kivirčo vaizdo įrašu, kuriame matome besistumdantį I. Zubačių ir ant žemės parkritusį D. Šaričių. Įsiplieskusio konflikto priežastis – nežinoma.

Naktinė įstaiga, kurioje nesėkmingai baigėsi vakaras krepšininkams, buvo prie pat arenos, kurioje vyko atrankos turnyras – Taikos ir draugystės arena.

Kroatija prieš graikus finale krito sekmadienį, o tai reiškia, kad į Paryžių šios šalies krepšininkai nekeliaus. Į skandalą įsivėlę sportininkai buvo vieni kroatų lyderių šiame atrankos turnyre: D. Šaričius per 4 rungtynes vidutiniškai rinko po 16,5 taško, po 8,8 atkovoto kamuolio ir atliko po 5,5 rezultatyvaus perdavimo, o I. Zubačius pelnė po 22,8 taško ir nusiėmė po 11,3 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją