Pranešama, kad derybos tarp „Real“ klubo ir 29-erių amerikiečio, praėjusį sezoną kartu su Vasilije Micičiumi atvedusio „Anadolu Efes“ į Eurolygos viršūnę, yra gerokai pasistūmėjusios ir gali būti baigtos artimiausiu metu, išpildžius keletą sąlygų.

Anot „Mundo Deportivo“, 183 cm ūgio Sh. Larkinas prie „Real“ prisijungtų nuo kito sezono.

Šiuo metu sutarties užbaigimui trūksta ne tik parašų. Koją abiems pusėms neva kiša Vitorijos „Baskonia“ turima teisė į žaidėją.

Sh. Larkinas 2016-2017 m. žaidė šioje baskų ekipoje ir nuo tada „Baskonia“ turi išskirtines sąlygas į amerikietį būtent ACB lygoje – į „Real“ amerikietis sugrįš tuo atveju, jei „Real“ pavyks susitarti su „Baskonia“ vadovais dėl šių teisų atsisakymo. Informuojama, kad derybos tarp klubų jau vyksta.

Šį sezoną Eurolygoje Sh. Larkinas per rungtynes vidutiniškai pelno po 14,8 taško, atlieka 5,3 rezulatyvaus perdavimo ir renka po 19,3 efektyvumo balo.

Savo ruožtu, Eurolyga antradienio vakarą nubaudė „Real“ klubą. Jam skirta 6 tūkst. eurų bauda dėl sirgalių skanduočių praėjusio turo rungtynėse su „Barcelona“. Tuomet fanai „WiZink“ arenoje nepagarbiai šūkavo ant parketo išvydę Nikola Mirotičių. Anksčiau Madride rungtyniavęs aukštaūgis iš tribūnų periodiškai buvo vadinamas „žiurke ir išdaviku“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)