Ir nors lietuviams nepavyko išlaikyti 25 taškų skirtumo, kuriuo prieš Meksiką porą kartų pirmavo ketvirtame kėlinyje, laimėjus net ir perpus kuklesne persvara – 96:84 – visi koziriai liko jų rankose.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 0 val. 30 min. vyksiančiame antrajame A grupės mače su Dramblio Kaulo Krantu mūsiškiai turės prabangią 12 taškų atsargą – net ir juodžiausią įsivaizduojamą vakarą iš esmės galėtų sau leisti pralaimėti iki tuzino taškų, kad trečiąją grupių varžybų dieną būtų ramūs dėl dalyvavimo tolesnėje kvalifikacijos dalyje.

Pergalė, pasiekta prieš afrikiečius, arba nesėkmė, patirta iki 12 taškų skirtumo, eliminuotų bet kokius įmanomus scenarijus, kad paskutiniame ture Meksikos ir Dramblio Kaulo Kranto rungtynių rezultatas galėtų pasiųsti Kazio Maksvyčio auklėtinius už borto, nes net ir visoms trims komandoms surinkus po 1 pergalę bei 1 pralaimėjimą lietuviai su teigiamu įmestų ir praleistų taškų skirtumu lenktų bent jau vienus oponentus, taigi keliautų į pusfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją