„Žalgiris“ ir „Virtus“ trečiojo Eurolygos turo mačą žais antradienį, 21.30 val.

„Pradėsime dvigubą Eurolygos savaitę maču prieš „Žalgirį“ žinodami, kad turime būti ryžtingi ir brandūs, nes oponentas žino, kaip žaisti greitame puolime, pozicinį krepšinį, turi universalius penketus. Turime didžiulį norą pasiekti pirmą pergalę, o tam reikės aukšto lygio pasirodymo komandiniu lygmeniu“, – teigė L. Banchi.

„Virtus“ sezoną Eurolygoje pradėjo nesėkme namie prieš Stambulo „Anadolu Efes“ (67:76), o praėjusiame ture išvykoje nusileido Vilerbano ASVEL (85:87).

„Tai bus sunkus mačas, bet žaidžiame namie, tad turime atsinešti dar daugiau energijos ir pasinaudoti savo sirgalių užnugariu. Bus ypatingai svarbu pradėti rungtynes sėkmingai, ko nepavyko padaryti per paskutinius kelis mačus. „Žalgiris“ yra patyrusi komanda, turinti gerai vienas kitą pažįstantį žaidėjų branduolį“, – pridėjo A. Polonara.

Šį sezoną jis per 16 minučių renka po 2 taškus ir du atkovotus kamuolius.

Skambiausias vasaros „Virtus“ pirkinys – Willas Clyburnas, bet kol kas pirmuoju smuiku ekipoje griežia prancūzas Isaia Cordinier.

27-erių gynėjas per pirmuosius du turus fiksuoja 19,5 taško ir 20,5 naudingumo balo vidurkius.

„Tokio žaidėjo neįmanoma sustabdyti, jį gali tik pristabdyti. Jis labai talentingas ir fiziškai stiprus žaidėjas. Turėsime atlikti labai gerą darbą gynyboje ir neleisti jam įsisiautėti puolime. Lengva viską pasakyti, bet sunkiau padaryti“, – pripažino „Žalgirio“ treneris Andrea Trinchieri.

Praėjusį sezoną „Žalgiris“ abu kartus pranoko Italijos klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją