Per antrą rungtynių pusę tik 29 taškus sukrapštę ir varžovų žvaigždės iš NBA lygos Jose Alvarado nesustabdė Gianmarco Pozzecco auklėtiniai buvo priversti aikštelę palikti nuleistomis galvomis – visi pro interviu su žurnalistais skirtą zoną prakiūtino nukabinę nosis bei taip ir nestabtelėję.

Tuo metu puertorikiečiai šventė kartu su juos audringai tribūnose palaikiusiais net 12,5 tūkstančio sirgalių. Pačioje pirmoje eilėje karštai savo emocijas liejo ir tikros šalies krepšinio legendos – Jose Juanas J. Barea ir Carlosas Arroyo.

Pastarasis, beje, puikiai prisimena paskutinį nacionalinės komandos pasirodymą olimpiadoje, vykusį 2004-aisiais. Tada puertorikiečiai startavo visą pasaulį pribloškusia sensacinga pergale 92:73 prieš JAV pajėgas, o siautėjęs C. Arroyo sukratė 24 taškus.

Amerikiečiams, kurių garbę gynė Allenas Iversonas, Dwyane’as Wade’as, LeBronas Jamesas, Timas Duncanas ir kiti, tai buvo pirmasis antausis istorijoje nuo to laiko, kai jie į žaidynes pradėjo siųsti NBA žaidėjus, ir skaudžiausias iki pat šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją