„Brazilijoje aš nebūsiu ir į rinktinę nebegrįšiu“, – komandos surengtoje spaudos konferencijoje prasitarė šeštadienį 34-ąjį gimtadienį švęsiantis 201 cm ūgio snaiperis.

„Apskritai apie savo ateitį komandoje kalbėti nelabai noriu, nes sezonas dar nėra pasibaigęs. Ar likčiau čia? O kodėl ne, tačiau šis klausimas turėtų būti užduodamas ne šiandien“, – sakė krepšininkas, šį sezoną per rungtynes Italijos čempionate pelnantis po 12,5 taško, atkovojantis po 3,8 kamuolio ir renkantis po 11,3 naudingumo balo.

J. Kazlauskas rinktinės sąrašo dar nėra paskelbęs, tačiau nėra aišku, ar S. Jasaičio pavardė jame apskritai būtų atsidūrusi.

Su nacionaline komanda Simas 2007-aisiais Ispanijoje iškovojo Europos čempionato bronzą, o 2010-aisiais Turkijoje – pasaulio pirmenybių bronzos medalį. Nacionalinėje komandoje puolėjas debiutavo 2005-aisiais.

Ankstesniuose savo interviu S. Jasaitis ne sykį tvirtino, kad yra laimingas gyvendamas ir žaisdamas Italijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)