„Mūsų vyrai sunkiai dirbo. Jie kovojo kaip pašėlę, nors ir darė klaidų. Bet kova tikrai buvo beprotiška. Tai ir yra svarbiausia. Žinoma, laimėti čia (Stambule – DELFI) nėra lengva. Mūsų komanda iškovojo dvi pergales per vieną savaitę po ilgos pertraukos. Tai anksčiau įvyko (1999 metais), kai įveikėme (Stambulo) „Efes Pilsen“ ir iškovojome Eurolygos čempionų taurę. Nuostabus jausmas tokia pergalė, mes tikimės ir toliau išlaikyti tokį ritmą“, – Šarūno Jasikevičiaus žodžius cituoja Eurolygos oficiali svetainė.

„Žalgirio“ treneris trumpai pasakė, kas nutiko Leo Westermannui.

„Jam labai stipriai prakirto lūpą, o medikams nepavyko sustabdyti kraujavimo“, - Š. Jasikevičių cituoja portalas BasketNews.lt.

„Žalgirio“ snaiperis Kevinas Pangosas gyrė komandinę gynybą.

„Mes atlikome didžiulį darbą. Žinoma, neišvengėme kelių žioplų klaidų, nežaidėme idealiai ir ne visada laikėmės plano. Tačiau iš esmės mums sekėsi gana gerai ir mes iškovojome pergalę. Gynyboje stengėmės veikti kaip darni komanda. Vos tik jie ketindavo veržtis po krepšiu, mes jiems užtverdavome kelią savo kūnais. Tokia gynybos sistema mums pasiteisino“, - sakė kanadietis.

„Darussafaka“ komandos treneris Davidas Blattas sveikino žalgiriečius su pergale.

„Sveikinu „Žalgirį“ su pergale! Žinoma, tai mums skaudus pralaimėjimas. Mes turėjome progų laimėti. Kartais privalai atlikti tam tikrus dalykus, kad iškovotum pergalę. Mes prie baudų metimo linijos stojome net 28 kartus ir nepataikėme 9 sykius. To sau negali leisti atkakliose rungtynėse. Tris, o gal penkis kartus, mes klydome lygioje vietoje: žingsniai ir panašiai. O dėl to mes prarasdavome kamuolius, nesurengdavome svarbių atakų ir neįmesdavome taškų. Tai mums brangiai kainavo (...). Mes nepataikėme gerų metimų. Dėl to aš, kaip treneris, negalių pykti. Būtų buvę blogai, kad mes nerastume progų metimui, jei mums nejudėtų kamuolys... Mums tiesiog nepavyko jų (žalgiriečių – DELFI) įveikti“, - kalbėjo D. Blattas.

Stambulo komandos žaidėjas Dairis Bertanis pabrėžė agresyvų „Žalgirio“ žaidimą.

„Tikėjomės pergalės ypač po ankstesnio pralaimėjimo (Stambulo) „Anadolu Efes“ šią savaitę. Jie iš tikrųjų žaidė labai agresyviai. Mūsų gynyba buvo gana solidi. Leidome varžovams įmesti tik 69 taškus, tačiau mes patys prastai rungtyniavome puolime“, - pralaimėjimą įvertino latvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)