Turkijos čempionai paskelbė, kad su 28-erių puolėju sudarė dvejų metų sutartį su galimybe ją patęsti dar vienam sezonui.

Pastaruosius du sezonus amerikietis vilkėjo Tel Avivo „Maccabi“ marškinėlius. Praėjusį sezoną B. Colsonas pelnydavo 12,6 taško (38,7 proc. trit.), atkovodavo 5,3 kamuolio ir rinkdavo 14 naudingumo balų.

„Sports Digitale“ žurnalistas Yagizas Sabuncuoglu prideda, kad už B. Colsoną „Fenerbahče“ sumokės 400 tūkst. JAV dolerių išpirką ir per du sezonus jam sumokės 3 mln. JAV dolerių.

Jis teigia, kad W. Baldwinas taip pat sukirto rankomis su „Fenerbahče“ dėl dvejų metų kontrakto, kurio vertė – net 5 mln. JAV dolerių. Jis taip pat vilkėjo „Maccabi“ marškinėlius, bet pasibaigus sezonui iš karto paskelbė, kad į Izraelį negrįš.

Jis neslėpė, kad Tel Avivą palieka dėl besitęsiančio karo ir saugumo problemų šalyje.

Prieš kurį laiką „Maccabi“ atsisveikino su Joshu Nebo, kuris karjerą pratęs Milano „Olimpia“ gretose, ir Lorenzo Brownu, kurį prisiviliojo Atėnų „Panathinaikos“. Tad kitą sezoną Izraelio komanda pasitiks netekusi keturių starto penketo žaidėjų.

Kiek anksčiau „Fenerbahče“ pasipildė puolėju Nicolo Melli ir gynėju Devonu Hallu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją