Po studijų 2016 m. į senąjį žemyną persikėlęs amerikietis visą karjerą praleido Europoje, o praėjusį sezoną pradėjo atstovaudamas Šolė „Basket“ komandai Prancūzijoje. Kvalifikaciją įveikusi ekipa pateko į pagrindinį FIBA Čempionų lygos turnyrą, kuriame Blakesas rinko po 9,3 taško, atkovojo po 4 kamuolius bei atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Tai patyręs krepšininkas, kuris puikiai geba kurti ne tik sau, bet ir komandos draugams. Taip pat jis pasižymi labai aktyviu darbu gynyboje, – naujoko savybes išskyrė komandos vyr. treneris Žydrūnas Urbonas. – Šiuo pasirašymu komplektaciją baigiame, beliko visiems tapti viena šeima.“

Sezoną gynėjas užbaigė Italijos lygoje, kur vilkėdamas Skafačio „Givova“ ekipos marškinėlius rinko po 9 taškus, atkovojo po 2,9 kamuolio, atliko po 1,1 rezultatyvaus perdavimu bei krepšį iš trijų taškų zonos atakavo net 52,6 proc. taiklumu.

Be jau minėtų Prancūzijos ir Italijos lygų, karjeros metu krepšininkas taip pat rungtyniavo aukščiausių divizionų čempionatuose Vokietijoje, Lenkijoje, Latvijoje, Kipre bei Švedijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją