Seriją lietuvio ekipa laimėjo 2:0.

Trečiojo kėlinio pradžioje šeimininkė „Partizan“ pirmavo 57:45, bet rungtynės buvo sustabdytos dėl įžeidžiančių sirgalių skanduočių „Crveda Zvezda“ prezidentui Nebojšai Čovičiui ir jo žmonai, o galiausiai į aikštę ėmė skrieti daiktai.

Abiejų ekipų žaidėjai ir teisėjai patraukė į rūbines. Nusprendus susitikimą tęsti be sirgalių, „Crvena Zvezda“ žaidėjai grįžo į aikštę, bet „Partizan“ nesutiko su tokiu sprendimu ir galiausiai rungtynės buvo nutrauktos.

Kadangi dėl susidariusios situacijos atsakingu laikytas aikštės šeimininkas, „Partizan“ įskaitytas techninis pralaimėjimas.

Klubas kiek vėliau išplatino pranešimą, kuriame pabrėžė, kad nepalaiko įžeidinėjimų, tačiau šie Serbijoje yra neišvengiami.

„Partizan“ tikėjosi, kad kova bus pratęsta per artimiausias 24 valandas, todėl žaidėjus išsiuntė namo.

„Crvena Zvezda“, teisėjai ir lygos atstovai taip nusprendė titulo likimą, o „Partizan“ nenori dalyvauti tokiame skandale“, – rašė ekipa.

Serbijos lyga – ketvirtas pagal svarbą turnyras abiems klubams po Eurolygos, Adrijos lygos ir Serbijos taurės.

Tai – trečias „Crvena Zvezda“ titulas šį sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)