Kol kas visi sandoriai nėra patvirtinti oficialiai, tačiau juos skelbia patikimi „Eurohoops“ šaltiniai. Pasak jų, Stambulo „Fenerbahče“ pasipildys gynėju Devono Hallu, kuris pastaruosius tris sezonus žaidė Milano „Olimpia“ klube.

Praėjusį sezoną 28-erių krepšininkas, ragavęs ir NBA duonos, Eurolygoje rinko po 8,2 taško (38,5 proc. trit.) ir 2,9 atkovoto kamuolio.

Su Italijos klubu jis trečią kartą tapo šalies čempionu, bet Eurolygoje patriukšmauti nesugebėjo.

Kur kas skambesnis perėjimas – tarp Belgrado ir Barselonos. Nors dar turėjo vienerių metų sutartį su „Partizan“, K. Punteris sudarys ilgalaikę sutartį su katalonais.

30-metis gynėjas artėjantį sezoną turėjo uždirbti 2,6 mln. eurų, panašią algą jis gaus ir „Barcelonoje“. Belgrado komanda krepšininką paleis be išpirkos.

Amerikietis jau praėjusią vasarą viena koja buvo „Barcelonos“ gretose, bet paskutinę akimirką liko Serbijoje.

Prabėgusiame Eurolygos sezone su „Partizan“ jis nepasiekė atkrintamųjų, o turnyre rinko po 15 taškų.

Pranešama ir apie tai, kad Rokas Giedraitis Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipoje turės naują komandos draugą – iš Pirėjo „Olympiakos“ atvyksta snaiperis Isaiah Canaanas.

33-ejų krepšininkas Eurolygoje fiksavo 11,1 taško rezultatyvumą, tritaškius mesdamas 42,5 proc. taiklumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją