Tuo pačiu pasiūlymas prisijungti prie nacionalinės komandos ir tapti jos vadovu pateiktas Linui Kleizai, kuris rimtai jį svarsto ir savo sprendimo dar nepriėmė.

Šiuos ryžtingus žingsnius sveikina vienas iš buvusių LKF viceprezidentų Tomas Pačėsas.

Kleiza motyvuotų žaidėjus

Vienas iš nedaugelio mūsų olimpinių medalininkų, buvęs krepšininkas ir treneris, 1996-aisiais Atlantoje su kitais dešimt lietuvių (dvyliktuką turėjęs uždaryti Virginijus Praškevičius paskutinę minutę komandos senbuvių ir trenerių sprendimu skandalingai buvo atkabintas) pasidabinęs bronza, įsitikinęs, kad L. Kleizos figūra galėtų padaryti teigiamą poveikį pastaraisiais metais vis tuščiomis ir tuščiomis grįžtantiems rinktinės žaidėjams.

„Žiūrinti į Lino kaip krepšininko IQ, jo vaidmuo turėtų būti labiau tokio kaip tarpininko tarp trenerių ir žaidėjų. Manau, jis dalyvautų visame tame procese, bet vis tiek galutinį žodį dėl komplektacijos ir taktikos tartų treneris, nes atsakomybė guls ant jo pečių. Bet kuo daugiau tų pavyzdžių tikrąja krepšinio prasme, galinčių būti šalia ir mobilizuotis, jungtis, kartu veikti, tuo labiau pagirtina“, – „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ pastebėjo T. Pačėsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)