„Marca“ skelbia, kad 32-ejų W. Tavaresas su karališkuoju klubu susitarė dėl naujo trejų metų trukmės kontrakto. „Real“ klube 220 cm ūgio vidurio puolėjas rungtyniauja nuo 2017 m.

Šį sezoną W. Tavaresas Eurolygoje per 23 minutes fiksuoja 9,6 taško, 6,6 atkovoto kamuolio, 1,5 bloko ir 15,3 naudingumo balo statistiką.


Savo ruožtu „Baskonia“ nori labai ilgam susieti ateitį su rezultatyviausiu šio sezono Eurolygos krepšininku – M. Howardu. Jis su baskais turi galiojančią sutartį iki 2026 m. vasaros, bet „El Correo“ praneša, kad Vitorijos ekipa amerikiečio sutartį nori pratęsi iki pat 2028 m.

Pridedama, kad pagal dabartinį susitarimą 25-erių M. Howardas per tris sezonus susižers 3,7 mln. eurų. „Baskonia“ jį vilioja didesniu atlygiu, bet kartu nori ir padidinti išpirkos sumą – šiuo metu ji siekia net 1,3 mln. eurų.

Krepšininkas šį sezoną Eurolygoje fiksavo 19 taškų ir 11 naudingumo balų statistiką, padėdamas „Baskonia“ klubui pasiekti atkrintamąsias varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją