Tokia užuomina „Wolves“ pasidalino socialiniame tinkle.

34-erių puolėjas iš Švedijos dėl traumos praleido Jonavos „Cbet“ pralaimėtas kovas ketvirtfinalyje.

Prieš tai 2018-ųjų Eurolygos čempionas LKL fiksavo 11,8 taško, 5,2 atkovoto ir 1,4 perimto kamuolio bei 2,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Papildyta 14.40 val. Kiek vėliau „Wolves“ išplatino ir oficialų pranešimą, kuriame sukonkretino, jog J. Tayloras įsipareigojo klube žaisti dar du sezonus su galimybe pratęsti sutartį tretiesiems metams.

„Džiaugiuosi galimybe būti naujoje komandoje ir padėti jai siekti iškeltų tikslų. Būti tokioje organizacijoje mane intriguoja ir motyvuoja. Noriu ir toliau būti jos kelionės dalimi, – apie savo apsisprendimą likti „Wolves“ gretose sakė J. Tayloras. – Tai nauja komanda. Todėl reikia suprasti, kad ji dar tik kuriasi. Tačiau organizacijoje yra daug žmonių, kurie nuostabiai atlieka savo darbus. Viskas buvo puiku. Todėl, kaip sakiau, noriu prisidėti prie komandos iškilimo.“

Vertindamas savo pirmąjį sezoną Lietuvoje, krepšininkas juo liko patenkintas, nepaisant pasitaikiusių traumų.

„Buvo gera patirtis. Lietuvos krepšinio lyga yra pajėgi, joje žaidžia kokybiškos komandos. Manau, kad žaidžiau gerai. Nors lydėjo viena, kita nesėkmė dėl traumų, viskas buvo neblogai, esu patenkintas ir žiūriu į priekį“, – kalbėjo J. Tayloras.

Savo ruožtu, „Wolves“ klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas neslėpė džiaugsmo, kad tituluotas žaidėjas lieka komandoje.

„Norime kuo anksčiau suburti komandą antrajam klubo istorijoje sezonui. Mums yra didžiulis pasiekimas ir darbo įvertinimas, kai tokio lygio žaidėjas kaip Jeffery nusprendė likti „Wolves“ sudėtyje ir padėti mums siekti užsibrėžtų tikslų. Tai aiškus signalas, kad klubas gali pasiūlyti žaidėjams aukščiausio lygio sąlygas, jie tiki mūsų vizija ir nori prisidėti prie jos įgyvendinimo“, – kalbėjo R. Kaukėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją