„Twinsbet“ arenoje trečiadienį buvo galima išvysti daugybę vintažinių „Ryto“ marškinėlių – Kareemo Rusho, Fredericko House'o, Kenano Bajramovičiaus, Chucko Eidsono, Marijono Petravičiaus, Andriaus Šležo ir kitų, o laikrodį atgal atsukti padėjo ne tik šie marškinėliai, bet ir įspūdinga fanų sukurta atmosfera – garsios dainos, skanduotės ir varžovų nušvilpimas.

Vilniuje užaugęs Gytis Radzevičius sako, kad paskutinį kartą tokią atmosferą Vilniuje jis matė būdamas vaikas.

„Palaikymas – fantastika. Vien tas faktas, kad bilietų pardavimo sistema užlūžo po trečiųjų rungtynių Kaune parodė, kiek Vilniui rūpi. Paskutinį kartą sostinėje tokią atmosferą mačiau jaunystėje. Tada, kai buvau vaikas, kai eidavau palaikyti „Rytą“. Man labai smagu, kad vilniečiai vėl tiki mumis, o aš galiu būti to dalimi“, – sakė 28-erių puolėjas.

Vilnius patikėjo „Rytu“, o tai leido „Rytui“ patikėti savimi. Nors ketvirtosiose serijos rungtynėse šeimininkai turėjo nemažai sunkumų, audringas palaikymas įpareigojo atiduoti visas jėgas ir neleisti serijai sugrįžti į Kauną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją