Dar nuo žaidimo auksinių laikų Kauno „Žalgiryje“ ir su trenksmu atkurtoje nacionalinėje komandoje Kurčiu vadinamas buvęs snaiperis yra laikomas vienu pagrindinių pretendentų į šiuo metų tuščią ilgus metus geistą Lietuvos rinktinės stratego postą (tarp galimų jo konkurentų minimi Giedrius Žibėnas bei Darius Songaila).

Su R. Kurtinaičiu praėjusią savaitę Birštone buvo susėdęs pasikalbėti ir rugsėjį vyksiančiuose naujojo LKF prezidento rinkimuose dalyvausiantis dabartinis federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

„Delfi.lt“ šaltinių žiniomis, Rimui buvo pasiūlyta tapti Lietuvos rinktinės treneriu, jei M. Balčiūnas įveiks Robertą Javtoką ir triumfuos LKF prezidento rinkimuose.

Nors R. Kurtinaitis anksčiau tikino, kad nelinksta treniruoti nacionalinės komandos, šio pokalbio metu jis nebebuvo toks kategoriškas ir sutarė, kad su M. Balčiūnu vėliau susitiks dar kartą ir tada sudėlios visus taškus ant „i“.

Tiesa, šiuo metu Azerbaidžano čempionui Baku „Sabah“ klubui, su kuriuo artimiausią sezoną sieks varžytis ir FIBA Čempionų lygoje, diriguojantis Kurtis prieš tai yra pareiškęs, kad netrokšta be atvangos arti visus dvylika mėnesių per metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)