„Neptūno“ strategas Mindaugas Brazys turėjo auklėtiniams priekaištų dėl gynybos.

„Reikia pasveikinti varžovus, kurie buvo verti šios pergalės. Atvyko su geresne energija. Nuo pradžių turėjome vytis varžovus, vėliau įgijome persvarą, tačiau rungtynėse nesijautė tokios kontrolės.

Esu tos nuomonės, jog reikia sužaisti taip, kad ne paskutinis metimas lemtų dvikovos baigtį. Kažko šį vakarą nepadarėme“, – po nesėkmės teigė „Neptūno“ vairininkas.

Anot jo, gynyboje neatliktas darbas leisdavo varžovams vis pavyti „Neptūną“.

„Kai leidi varžovui daryti tai, kas jam patinka, tai jis pelno taškus. Puolime mus kiek išmušė aikštės gynyba. Tai sezono pradžia, ne viskas dar atidirbta.

Kalbant apie puolimą, ypač antroje rungtynių pusėje neblogai tvarkėmės, mane daugiau neramina gynyba“, – konstatavo M. Brazys.

Remiantis rungtynių protokolu „Neptūnas“ nepelnė nė taško greitame puolime. Tai M. Braziui labai nepatiko.

„Ir per pertrauką, ir po dvikovos sakiau, kad negalime žaisti kaip veteranų komanda. Sunku pasakyti, kas atsitiko. Esame komanda, kuri turėtų pelnyti daugiau taškų greitame puolime“, – tvirtino M. Brazys.

„Neptūnas“ patyrė trečią nesėkmę, kurią, anot M. Brazio, lėmė drausmės ir taisyklių nesilaikymas.

„Atrodė, iš pradžių strigome puolime, bet po pertraukos suradome kur ir kaip atakuoti, tačiau atsirado bėdos gynyboje.

Negaliu išskirti kažkokio aspekto, kuris būtų labai blogas. Bet faktas, kad individualiai nepadarėme to, ką kalbėjome prieš rungtynes. Nesilaikėme mūsų drausmės ir taisyklių.

Kartais svarbi sėkmė, bet ji pirmadienį vakare nebuvo mūsų pusėje“, – pripažino M. Brazys.

„Pieno žvaigždžių“ strategas Ramūnas Cvirka džiaugėsi pergale svečiuose.

„Laimėtas taškas varžovų aikštėje prieš gerai sukomplektuotą, pasiruošusią komandą. Mano auklėtiniai neįvertino situacijų, kada reikia keistis, kada nereikia. Pirmoje pusėje į akis krito varžovų atkovoti kamuoliai po mūsų krepšiu, tačiau antroje dvikovos pusėje tą sutvarkėme.

O rungtynių pabaigoje galbūt sėkmė mus lydėjo, nes varžovai neįmetė paskutinio metimo“, – po rungtynių kalbėjo R. Cvirka.

Rungtynių apžvalga:



Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją