Kuomet pasitraukus Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubui LKL liko dešimt komandų, lyga nusprendė grįžti prie keturių ratų sistemos.

Tai reiškia, jog tuos pačius jonaviškius „Žalgiris“ sutiks dar tris sykius.

Spaudos konferencijoje pasiteiravus, kaip vertina šį pokytį, A. Trinchieri atsakė vienu žodžiu: „pyyyypt!“.

Ir pridūrė, kad vertimo nebus.

Tuo metu komentuodamas rungtynes, italas patikino nematantis problemos, jog pirmas kėlinys jo auklėtiniams išėjo nevykęs – panašiai kaip ir praėjusį savaitgalį pirmame ture su „Šiauliais“.

„Atvirai sakant, mano treniruojamos komandos visada lėtai įsibėgėja. Tai priklauso ir nuo to, kaip treniruojamės. Bet jei kitus tris kėlinius sužaidžiame vis geriau, nieko baisaus. Lyginant su praėjusiu maču, šiek tiek patobulėjome“, – kalbėjo „Žalgirio“ strategas.

Nugalėtojų gretose trečiadienį Jonavoje pirmą kartą pasirodė gynėjas Tyrone’as Wallace’as, praleidęs sezono startą bei kontrolinių rungtynių ciklą dėl blauzdos traumos. Amerikietis žaidė 14 min. ir surinko 10 taškų bei 2 rezultatyvius perdavimus.

„Jam trūksta varžybų ritmo, susižaidimo su komandos draugais. Jis plaukiojo komandinėje gynyboje, užsiimdavo blogas padėtis. Bet stengėsi. Taip jau yra, kad ruoštis sezonui šiuo atveju teks jam jau prasidėjus“, – atsiliepė A. Trinchieri.

Tuo metu antrą nesėkmę patyrusių šeimininkų treneris Mantas Šernius patikino vis dar aktyviai sekantis žaidėjų rinką bei žadėjo papildymų.

Jis taip pat paaiškino, kodėl „Cbet“ dar nedebiutavo vidurio puolėjas iš Turkijos Ragipu Ataru – pasirodo, naujokui nepavyksta gauti vizos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją