Lietuviai strigo pirmajame kėlinyje (24:22), bet antrajame kėlinyje jau buvo pavykę įgyti dviženklę persvarą, o į pertrauką mūsiškiai žengė turėdami 9 taškų pranašumą (45:36).

Šeimininkai pradėjo dominuoti trečiajame kėlinyje, per kurį spėjo susikrauti triuškinamą pranašumą, kuris nebekėlė klausimų niekam (75:49).

Ketvirtajame kėlinyje Libanui nepavyko pakeisti įvykių eigos, o Lietuvos rinktinė pergale pradžiugino Panevėžyje susirinkusius sirgalius.

Rezultatyviausiai Lietuvos rinktinėje rungtyniavo Ignas Sargiūnas pelnęs 16 taškų, Eimantas Bendžius surinko 14, Ąžuolas Tubelis pridėjo 12, Paulius Danusevičius ir Martynas Arlauskas įmetė po 11 taškų.

Libanui Gerardas Hadidianas pelnė 15 taškų, Ali Haidar surinko 15, Omari Spellmanas pridėjo 11 taškų.

Po rungtynių Kazys Maksvytis pranešė, jog prie pagrindinės rinktinės stovyklos jungiasi Eimantas Bendžius ir Ąžuolas Tubelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)