Dėl šios priežasties gynėjas praras 380 tūkst. JAV dolerių.

Bausmės krepšininkas susilaukė dėl anksčiau įvykusio incidento namuose – smurto prieš žmoną. Informuojama, kad teisme krepšininkui skirta 20 parų kalėjimo bausmė, tačiau ją jis galės atlikti ir laisvėje, atlikdamas visuomenei naudingą veiklą. Taip pat trejus metus jam reikės lankyti ir specialius kursus, kuriame mokysis kontroliuoti pyktį.

„Smurtas šeimoje – rimtas ir netoleruotinas dalykas. Darrenas jau suprato, kad elgėsi negarbingai, prisiima atsakomybę už savo veiksmus. Mes palaikome NBA lygą dėl tokio sprendimo“, – oficialią savo poziciją išsakė ir Sakramento klubas.

Tiesa, nepaisant suspendavimo, D. Collisonas glės dalyvauti „Kings“ draugiškose rungtynėse ir treniruočių procese.

Kad bus priimtas panašus sprendimas, „Kings“ klubas žinojo jau iš anksto, todėl prieš sezoną sukirto rankomis taip pat ne su pačios geriausios reputacijos įžaidėju Ty Lawsonu.

Praėjusį sezoną D. Collisonas per NBA sužaidė 74 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydvo po 14 taškų ir atlikdavo po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)