Šeimininkai buvo geresni pirmoje rungtynių pusėje, per kurią spėjo susikrauti ir solidų pranašumą – 65:49, bet 40 taškų per trečiąjį ketvirtį suvertę svečiai atstatė pusiausvyrą, o lemiamame kėlinyje ir perlaužė rungtynes savo naudai.

Paskutinis metimas, galėjęs išplėšti pratęsimą, priklausė „Bulls“, bet tolimas Taleno Hortono-Tuckerio tritaškis buvo netikslus.

M. Buzelis mačą pradėjo nuo suolo, bet sulaukė nemažo trenerio pasitikėjimo. Lietuvis rungtyniavo 23 minutes, per jas pelnė 5 taškus (0/4 dvit., 1/5 trit., 2/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, sykį blokavo varžovo metimą.

Rezultatyviausiai „Bulls“ gretose rungtyniavo Zachas Lavine’as su 28 taškais, Julianas Phillipsas surinko 21, Talenas Hortonas-Tuckeris pridėjo 16 taškų.

„Grizzlies“ Jaylenas Wellsas pelnė 24 taškus, Jake’as LaRavia surinko 20, Jay’us Huffas pridėjo 18 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją