Lemiama susitikimas vyks Niujorke. Kol kas šioje serijoje pergales skina tik namuose žaidžiančios komandos.

„Knicks“ toliau verčiasi be būrio traumuotų svarbių žaidėjų – OG Anunoby, Juliuso Randle’o, Mitchello Robinsono ir Bojano Bogdanovičiaus. Lyg bėdų dar būtų maža, ketvirtame kėlinyje aikštę turėjo palikti ir Joshas Hartas.

Tikimasi, kad pastarasis galės žaisti lemiamą susitikimą, o iš likusio būrio vilties yra tik dėl OG Anunoby sugrįžimo.

„Pacers“ pirmąją rungtynių pusę uždarė spurtu 16:7 ir susikrovė dviženklį pranašumą 61:51. Nuo šios akimirkos jie daugiau nė karto neatsiliko.

Arčiausiai „Knicks“ priartėjo vos prasidėjus trečiam kėliniui – 56:61, bet „Pacers“ atsakė dviem tritaškiais ir vėl atitrūko dviženkliu skirtumu, kurio daugiau jau neleido sumažinti. Didžiausias atstumas tarp ekipų buvo ketvirtojo ketvirčio pradžioje – 102:79.

Nugalėtojų gretose ryškiausiai spindėjo Pascalis Siakamas, pelnęs 25 taškus (11/19 dvit., 0/2 trit., 3/4 baud.), atkovojęs 7 kamuolius ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus. „Knicks“ komandai Jalenas Brunsonas surinko 31 tašką (8/18 dvit., 3/8 trit., 6/9 baud.) ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Pacers“ šiose atkrintamosiose laimėjo visas šešerias rungtynes namuose.

Rytų konferencijos finale vienos iš šių komandų jau laukia Bostono „Celtics“. „Knicks“ konferencijos finalo etapo nėra pasiekę nuo pat 2000 m., o „Pacers“ – 2014 m.

„Pacers“: P. Siakamas 25, M. Turneris 17, A. Nembhardas, T.J. McConnelas ir T. Haliburtonas po 15, O. Toppinas 11.

„Knicks“: J. Brunsonas 31, M. McBride’as 20, D. DiVincenzo 17, P. Achiuwa 12, A. Burksas 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją