Eurohoops praneša, kad 28-erių krepšininkas ir graikų klubas sutarė dėl ilgalaikio ir itin pelningo kontrakto, tačiau viskas priklauso nuo „Raptors“ malonės, į kurią 203 cm ūgio puolėjas buvo išmainytas praėjusią savaitę.

Jeigu Kanados ekipa išpildys S. Vezenkovo norą ir atleis jį, kelias į „Olympiakos“ bus laisvas. Kiek anksčiau „Raptors“ teigė, kad mato krepšininką savo planuose ir norėtų, kad šis atvyktų į sezono pasiruošimo stovyklą.

S. Vezenkovas į NBA pasuko prieš metus, kai susitarė dėl trejų metų sutarties su Sakramento „Kings“, bet debiutas stipriausioje pasaulio lygoje nebuvo sėkmingas. Reguliaraus sezono metu jis į aikštę žengė 42 kartus, šioje praleisdamas po 12 minučių ir rinkdamas 5,4 taško (37,5 proc. trit.).

Prieš etapą NBA jis penkis sezonus žaidė „Olympiakos“, o paskutinio sezono metu buvo pripažintas naudingiausiu Eurolygos žaidėju. Tokį įvertinimą jam atnešė kelionė iki turnyro finalo ir 17,6 taško, 6,8 atkovoto kamuolio ir 21,5 naudingumo balo statistika.

Pridedama, kad S. Vezenkovą aktyviai viliojo ir Atėnų „Panathinaikos“, bet ši buvo informuota, kad bulgaras pirmenybę teikia buvusiam klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją