„Tai nerealus šansas pamatyti profesionalią krepšinio virtuvę iš arti. Ir pernai du „Sprite“ konkurso nugalėtojai turėjo progą tuo įsitikinti. Patirtis rodo, kad tokios galimybės įkvepia siekti daugiau. Vienas iš praėjusių metų favoritų – Žydrūnas Kuodis – šių metų „Sprite“ dėjimų konkurse stebino šuoliais per automobilį. Jis treniravosi ne vieną mėnesį tam, kad dar kartą galėtų vykti į NBA. Ir jam pavyko“, – pasakoja „Sprite talentų kovą“ organizuojančios Lietuvos krepšinio federacijos atstovas Mindaugas Gobikas.

Šiemet „Sprite talentų kovą“ sudaro trys konkursai - gatvės turnyras 1 prieš 1, dėjimų konkursas ir virtuali kova. Pirmieji du baigėsi rugpjūtį. Dėjimų finale laimėjo Žydrūnas Kuodis, o 1 prieš 1 turnyro absoliučiu nugalėtoju tapo septyniolikmetis Rokas Mažionis.

Virtualioje kovoje gali dalyvauti 16-24 m. jaunuoliai, iki rugsėjo 15 d. registruodami video su savo įspūdingiausiais metimais. Jos laimėtoją nulems speciali komisija ir sirgaliai, kurie už savo favoritus gali balsuoti www.sprite.lt portale iki spalio 8 d.

Pasak organizatorių, šeštąjį kartą vykstanti „Sprite talentų kova“ šiemet pritraukė beveik 1000 dalyvių. Visa papildoma informacija ir dalyvių registracija į virtualią „Sprite talentų kovą“ vyksta internetinėje svetainėje www.sprite.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją