Pirmasis per komandos pristatymą į aikštelę išbėgs Siimas-Sanderis Vene, pasirinkęs 3-iąjį numerį. Nors to neprivalėjo padaryti, 5-ojo numerio jis atsisakė iš pagarbos legendiniam Modestui Paulauskui, kurio marškinėliai praėjusį sezoną buvo iškilmingai pakelti į „Žalgirio“ arenos palubes.

Šeštadienį į pirmąją savo treniruotę „Žalgiryje“ atėjęs gynėjas Renaldas Seibutis rūbinėje išvys savo spintelę, paženklintą 10-uoju numeriu. Praėjusį sezoną šiuo numeriu rungtyniavo Vytenis Lipkevičius, dabar nusprendęs pasirinkti skaičių 19.

„Galvojau pasikeisti numerį dar iki to laiko, kai „Žalgiris“ susitarė su R. Seibučiu. Gimiau 19-tą dieną, todėl ir pasirinkau šį skaičių. Vėliau juokaudamas paklausiau, ar Renaldas labai norėtų 10-o numerio, nes aš šiuo klausimu esu sukalbamas“, – šmaikštavo V. Lipkevičius.

„Saugokite 9-ąjį numerį“, – dar liepą oficialiai nepasirašęs sutarties su „Žalgiriu“ komandos vadovams pranešė Mantas Kalnietis. Šiuo numeriu pažymėtus marškinėlius praėjusį sezoną vilkėjo Darius Songaila, šiemet pradėjęs trenerio karjerą.

Sugrįžęs į komandą savo mėgstamą 7-ąjį numerį laisvą rado ir Martynas Pocius. Didesnių problemų nekilo ir visiems komandos naujokams legionieriams. Jų visų mėgstami numeriai buvo neužimti: Brockas Motumas bus 12-tas, Ianas Vougioukas – 14-tas, o Oliver Hanlanas – 21-as. Šiais numeriais legionieriai rungtyniavo didžiąją dalį savo karjerų.

Savo numerius išsaugojo ir Lukas Lekavičius (4), Kasparas Vecvagaras (20) bei Edgaras Ulanovas (92).