Žalgiriečiams tai tapo nauja patirtimi, kadangi po praėjusio sezono „Žalgirio“ arenoje buvo įrengtas naujas išskirtinių spalvų parketas, kuriame taip pat galima įžvelgti ir Kauno žemėlapio kontūrus. „Žalgirio“ arenos lankytojus taip pat pasitiks ir naujas arenos kubas bei atnaujintos LED šviesos.

Naują arenos parketą įvertino ir apie artėjančias rungtynes su „Barcelona“ savo mintimis dalijosi ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkai.

„Tai buvo gera, ilga ir sunki treniruotė, kurios metu tapome geresni. Aikštelė man labai patiko, geras sukibimas, geros spalvos. Manau, kad kol kas centre trūksta logotipo, bet nepaisant to, jaučiu, kad viskas bus puiku. Pirmos Eurolygos sezono rungtynės namuose bus puikios, o visos grafikos čia bus nepakartojamos“, – po treniruotės su „ŽalgirisTV“ bendravo amerikietis Mattas Mitchellas.

Atnaujintą parketą gyrė ir kitas komandos naujokas Sylvainas Francisco, kuris su nekantrumu laukia debiuto žaliai-baltų akivaizdoje.

„Nekantrauju sulaukti pirmųjų Eurolygos rungtynių namuose, tai nuostabu. Visi bus arenoje ir mus palaikys. Rungtynės su „Barcelona“ bus pašėlusios, kaip ir minia arenoje“, – tikino prancūzas.

Komandos legionieriams pritarė ir Deividas Sirvydis, kuris pripažino, kad jau ilgą laiką laukia pirmųjų rungtynių „Žalgirio“ arenoje.

„Parketas atrodo įspūdingai, vien dėl spalvų – su jomis labai gražiai sužaista. Gerai atrodo, o iš tribūnų turėtų atrodyti dar geriau. Kol kas jaudulio prieš pirmas Eurolygos rungtynes nejaučiu, bet nerealiai jų laukiu. To momento laukiu nuo pat tos dienos, kai pasirašiau sutartį. Jaudulio dar nėra, bet manau, kad atsiras“, – svarstė D.Sirvydis.