Lietuvos čempionų ekipos direktorius Paulius Motiejūnas basketnews.lt teigė, jog susitarimas su „Fenerbahče“ pasiektas anksčiau nei informacija nutekėjo į viešumą.

„Nuo pat pradžių viskas vyko atvirai – ir pats Leo, ir jo agentas, ir Željko (Obradovičius), ir „Fenerbahče“ yra ne tie, kurie nesidalintų informacija. „Fenerbahče“ mūsų paklausė, ar gali vesti derybas, o Europos krepšinyje tokie atvejai nėra dažni. Eurolygos klubams reikėtų pasitempti, kad galėtume žaisti atviromis kortomis.

Kai su pasiūlymu ateina toks klubas kaip „Fenerbahče“, supranti, kad žaidėjui tai – didelė galimybė. Kaip buvo su CSKA, taip dabar – su „Fenerbahče“: su tokiomis komandomis jo galimybės laimėti Eurolygą procentaliai yra didesnės“, – pasakojo P. Motiejūnas.

L. Westermannas „Žalgirį“ dėl Eurolygos grandų palieka antrą kartą: 2017-aisiais jį išviliojo Maskvos CSKA, bet tuomet įsitvirtinti Rusijos klube neleido traumos.

P. Motiejūnas basketnews.lt taip pat atskleidė, jog „Žalgiris“ nebesiūlė naujos sutarties 34-erių vidurio puolėjui Antanui Kavaliauskui, bet pirmadienį ryte jo paties pagarsintą žinią apie karjeros pabaigą pavadino netikėta.

A. Kavaliauską pakeisti turėtų praėjusiame sezone Utenos „Juventus“ skolintas Martinas Gebenas. Vietoje L. Westermanno „Žalgiris“ dairysis naujo gynėjo, taip pat dar ieškomas papildomas aukštaūgis, galintis žaisti sunkiojo krašto ir vidurio puolėjo pozicijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)