Rašoma, kad pirminė 213 cm ūgio puolėjo sutartis galiojo iki 2025 metų, tačiau žaidėjas iki liepos vidurio galėjo sumokėti išpirką ir susitarimą nutraukti. Įklimpusios derybos dėl naujo kontrakto privertė D. Motiejūną ieškoti kitų variantų.

33-ejų lietuvis buvo jau pažangiose kalbose su Milano „Olimpia“ klubu, tačiau Monako klubui pagerinus sutarties sąlygas, D-Mo pasirinko likti. Tai bus ketvirtas jo sezonas Prancūzijos lygoje žaidžiančiam klube.

2023-2024 m. Eurolygos sezone D. Motiejūnas vidutiniškai metė po 8,8 taško (60,9 proc. dvit., 37,7 proc. trit.), atkovojo po 3,4 kamuolio ir atliko po 0,9 rezultatyvaus perdavimo per 18 minučių.

Prancūzijos čempionate jo vidurkiai šiek tiek krito: 7,5 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo per 15 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją