„Golden State Warriors“ (6-6) antradienį naktį namuose priėmė pergales lygoje raškančią „Timberwolves“ (8-2) ekipą.

Jau antrą mačo minutę kilo masinis krepšininkų susistumdymas, po kurio iš aikštės buvo pašalinti trys krepšininkai.

Konfliktas kilo po GSW gynėjo Klay'aus Thompsono ir svečių puolėjo Jadeno McDanielso kovos dėl vietos baudos aikštelėje.

Po netaiklaus metimo K. Thompsonas prilaikė varžovą už marškinėlių, šis nenusileido ir taip pat įsikibo į priešininką.

Abu krepšininkai grįždami prie „Timberwolves“ krepšio kelis metrus bėgo susikibę, galiausiai J. McDanielsas šiurkščiai stūmė K. Thompsoną, šis atsakė tuo pačiu, aikštės centre kilo apsistumdymas, į kurį įsitraukė abiejų komandų žaidėjai.

Komandos draugą gynęs prancūzas Rudy Gobertas iškart sulaukė perdėto Draymondo Greeno dėmesio: GSW puolėjas tarsi bušido ringe smaugimo būdu tramdė prancūzą.

Teisėjai po kelių sekundžių sąmyšio aikštėje apramino krepšininkus ir padalino sankcijas: iš rungtynių pašalintas tiek K. Thompsonas, tiek D. Greenas, tiek ir antras konflikto iniciatorius J. McDanielsas.

Tuo metu ant parketo likęs R. Gobertas per 35 minutes surinko 9 taškus, sugriebė 13 atšokusių kamuolių ir dar išrašė 3 blokus varžovams.

Po susitikimo prancūzas dar ir įgėlė jį skriaudusiam D. Greenui, kuris dar gali būti ir suspenduotas.

„Kaskart, kai Stepho nėra, Draymondas nenori žaisti be jo, taigi daro viską, kad būtų išvarytas“, – kandžiai pareiškė jis.

Pergalę 104:101 pasiekė svečiai iš Mineapolio, pasinaudoję tuo, kad šeimininkams nepadėjo susižeidęs Stephenas Curry.

Po saldaus finišo „Timberwolves“ strategas Chrisas Finchas džiaugėsi auklėtinių charakteriu.

„Bjauriame mače radome būdų, kaip bjauriu žaidimu pasiekti pergalę. Visa pagarba GSW vyrukams, jie buvo labai fiziški ir išmušė mus iš ritmo. Tačiau radome būdų, kaip laimėti, pademontravome charakterio tvirtumą“, – džiaugėsi „Timberwolves“ vedlys.

Jo vadovaujami auklėtiniai fiksuoja ilgiausią pergalių (7-ių) seriją nuo 2004-ųjų ir Vakarų konferecijoje nusileidžia tik vienu maču daugiau žaidusiems dabartiniams čempionams Denverio „Nuggets“ (9-2).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją