Sakramento komanda mainuose prarado 32-ejų Harrisoną Barnesą, kuris iškeliauja į San Antonijaus „Spurs“.

198 cm ūgio atakuojantis gynėjas paskutinius 3 sezonus praleido Čikago „Bulls“ gretose. Tiesa, D. DeRozanas geriausiai žinomas dėl laiko praleisto Toronte (2009-2018), kur jis ilgai kartu su Kyle’u Lowry ir Jonu Valančiūnu gynė „Raptors“ garbę.

Amerikietis 6 kartus buvo išrinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, dukart pateko į „All-NBA“ antrą penketuką (paskutinįkart – 2022 m.) ir 1 kartą pakliuvo į trečiąjį geriausių žaidėjų penketuką.

2018-2021 m. D. DeRozanas atstovavo „Spurs“ klubui, kur jį treniravo vienas geriausių strategų NBA istorijoje Greggas Popovičius. Tiesa, per savo karjerą D. DeRozanas toliausiai yra žengęs iki Rytų konferencijos finalo, kur 2015/16 m., sezone serijoje iki 7 pergalių, 2:4 nusileido LeBrono Jameso vedamai Klivlando „Cavaliers“ ekipai.

Mike’o Browno vadovaujama „Kings“ praėjusiame sezone liko 9-a Vakarų konferencijoje ir į atkrintamąsias varžybas nepateko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją