40 metų jubiliejų gruodį švęsiantis Karalius Los Andželo „Lakers“ klubo garbę gins kartu su savo 19-mečiu sūnumi Bronny. Jei abu Jamesai nors sykį pasirodys ant parketo kartu, jie taps pimuoju aktyviu tėvo ir sūnaus duetu NBA istorijoje.

Bronny šią vasarą naujokų biržoje buvo pašauktas antrojo rato pabaigoje, 55-uoju numeriu, tačiau žinant, kokią įtaką tiek „Lakers“ komandoje, tiek ir visoje lygoje turi LeBronas, tikrai turėtų sulaukti progų parodyti savo galimybes.

„Individualiai aš pasiekiau viską, bet nėra tokio įvertinimo, kuris pranoktų galimybę būti kartu su sūnumi aikštėje. Tai – geriausias įmanomas dalykas“, – pokalbių šou „The Shop“ teigė LeBronas.

Tiesa, į save kreiptis kaip į tėvą L. Jamesas savo atžalai ant parketo neleis.

„Mes tai jau aptarėme ir jis tikrai negalės manęs vadinti tėvu darbo vietoje... Jis gali pašaukti mane 2-3, Broniu ar GOAT (angliško termino, reiškiančio „geriausias visų laikų žaidėjas“, akronimas), jeigu tik norės. Bet jis negalės bėgti aikštėje ir šaukti: „Tėti, aš esu laisvas“.

Tik, kai mes paliksime areną ir jos vartai užsidarys, jis vėl galės mane vadinti tėčiu. Man bus paprasta, nes aš jau seniai jį kviečiu vardu, o jam teks priprasti“, – šypsojosi superveteranas.

L. Jamesas taip pat atskleidė, kad išgyvena dėl to, jog iki šiol neturi nė vieno geriausiai besiginančio sezono žaidėjo apdovanojimo.

„Sykį, kai rinkimuose finišavau antras, nugalėjo vyrukas (Tysonas Chandleris), kuris net nepateko į to sezono geriausiai besiginančių lygos žaidėjų penketą“, – liejo tulžį jis.

Po keturis kartus NBA čempionas ir sezono MVP pridūrė, kad jaučia neteisybę dėl to, jog 2013-aisiais netapo pirmuoju žmogumi NBA istorijoje, kuris naudingiausiojo prizą būtų laimėjęs vienbalsiai. Tuomet už LeBroną balsavo 119 iš 120 žurnalistų, o vienintelis Carmelo Anthony savo balsą atidavė neįvardytas žiniasklaidos atstovas iš Bostono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją