Pastarajame mače savo debiutą su oficialiais „Lakers“ marškinėliais padarė LeBronas Jamesas jaunesnysis, tačiau jo pirmasis blynas šiek tiek prisvilo. Jo atstovaujama pralaimėjo 107:124 naujos išvaizdos Minesotos ekipai, o pats 19-metis per 16 minučių sukrapštė 2 taškus, po vieną atkovotą kamuolį ir rezultatyvų perdavimą.

„Lakers“ gretose vienas efektyviausių buvo gynėjas Austinas Reavesas, kuris per 25 minutes pelnė 16 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Tiek pat (16) taškų pridėjo ir antrasis Los Andželo naujokas Daltonas Knechtas.

Nugalėtojų pusėje 3 žaidėjai sumetė virš 20 taškų: Joshas Minottas – 22 ir 7 atkovoti kamuoliai, Robas Dillinghamas – 21 ir 4 rezultatyvūs perdavimai, Luka Garza – 20 ir 9 atkovoti kamuoliai.

Ryškiausios komandų žvaigždės į aikštelę nežengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją