27-erių metų įžaidėjas su naujuoju klubu sutarė dėl trejų metų 29 milijonų JAV dolerių vertės sutarties. Dalaso organizacija krepšininką įsigijo mainų būdu – Wrightas sudarė sutartį su „Grizzlies“, tačiau iškart po jos pasirašymo buvo išsiųstas į „Mavericks“ klubą už du ateities naujokų biržų antrojo rato šaukimus.

Wrightui išvykus iš Memfio klubo „Grizzlies“ gretose liko tik vienas organizacijos simboliu tapusio Gasolio mainų metu gautas krepšininkas – naują kontraktą su ekipa sudaręs Valančiūnas.

Toronto „Raptors“ klube atsarginio įžaidėjo vaidmenį užėmęs Wrightas atvykęs į Memfį spėjo sužaisti 26 susitikimus, iš kurių 11 pradėjo startiniame komandos penketuke. Nuo persikėlimo į „Grizzlies“ krepšininko statistika siekė 12,2 taško, 5,4 atkovoto kamuolio ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Įspūdingiausią atkarpą įžaidėjas sužaidė pačioje 2018-19 metų sezono pabaigoje. Per paskutiniąsias ketverias sezono rungtynes Wrightas surinko tris trigubus dublius, per rungtynes vidutiniškai rinkdamas po 18,5 taško, 10,8 atkovoto kamuolio ir 9,8 rezultatyvaus perdavimo.

Memfį paliekantis krepšininkas tapo antruoju Dalaso klubo vasaros pirkiniu. Liepos pradžioje „Mavericks“ pasirašė ketverių metų 32 milijonų dolerių vertės kontraktą su Portlando „Trail Blazers“ praėjusiame sezone atstovavusiu Sethu Curry.