Paskutinis iš mohikanų – turbūt taip galime įvardinti šį žemės traukos nejaučiantį krepšininką, kadangi jo kartos žaidėjai jau pasitraukė: Allenas Iversonas, Tracy McGrady, Ray Allenas, Timas Duncanas, Kevinas Garnettas, Kobe Bryantas ir kiti.

Ta proga, vaizdo klipų kūrėjas Giedrius Šiškovas (pseudonimu „Gidranity“) sukūrė jausmingą kūrinį apie savąjį vaikystės idealą.

„Negaliu patikėti, kad mano vaikystės dievukui jau 40 metų. Atrodo, visai neseniai dar jį stebėjau savo karjeros pike. Džiugu, kad jis paneigė ekspertų prognozes.

Tų kurie jam pranašavo trumpiausią karjerą tarp visų jo kartos žaidėjų. Priešingai, jis rungtyniauja ilgiausiai. Mano pseudonimas „Gidranity“ būtent ir gimė nuo V. Carterio pravardės – „Vinsanity“. V. Carteris, T. McGrady, K. Bryantas – žaidėjai, su kuriais užaugau. Laikas bėga per greitai“, – teigia klipų kūrėjas.

Visgi net ir sulaukęs krepšininkui labai garbaus amžiaus, V. Carteris karjeros baigti dar neketina.

„Aš myliu šį žaidimą. Kada nebejausiu malonumo žaisti, aš pasitrauksiu. Tačiau tam dar ne laikas“, – tvirtina pats Memfio „Grizzlies“ puolėjas.

Legenda tapęs V. Carterio pasirodymas 2000-ųjų NBA dėjimų konkurse:

Efektingų V. Carterio dėjimų kolekcija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)