Įpusėjus rungtynėms rezultatas dar buvo lygus, tačiau po didžiosios pertraukos „Ristūnai“ nebesugebėjo prilygti savo oponentams ir patyrė jau penktą nesėkmę iš eilės, kuri neleido jiems pakilti iš 13-os Rytų konferencijos vietos.

Kaip įprasta aikštėje aktyvus buvęs D. Sabonis šį kartą stokojo efektyvumo: lietuvis per 39 minutes pasižymėjo 15 taškų (5/6 dvitaškiai, 0/3 tritaškių, 5/12 baudos), 8 atkovotais kamuoliais, 4 rezultatyviais perdavimais ir 3 klaidomis.

Dėl koronaviruso ir traumų daugybę netekčių turinčių „Pacers“ gretose 22 taškus įmetė Keiferis Sykesas (4/8 tritaškiai, 6 rez. perd.), 17 – Duane'as Washingtonas, 15 – Torrey Craigas.

Daugiau nei už pusę „Knicks“ taškų buvo atsakingi R. J. Barrettas ir Juliusas Randle'as (16 atk. kam.), suvertę atitinkamai 32 ir 30 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)