39-erių L. Jamesas galėjo pasinaudoti savo sutartyje numatyta sąlyga ir pratęsti sutartį su „Lakers“ dar vienam sezonui, per kurį būtų uždirbęs 51,4 mln. JAV dolerių. Vis tik krepšininkas šia galimybe nepasinaudojo.

Kiek anksčiau skelbta, kad abi pusės gali susitarti dėl trejų metų ir 162 mln. JAV dolerių sutarties, tačiau L. Jamesas ketina palaukti ir sutiktų žaisti už mažesnį atlyginimą, jeigu Los Andželo komanda savo sudėtį sustiprintų lygos veteranu, ESPN sakė krepšininko agentas Richas Paulas.

Pridedama, kad L. Jamesas norėtų matyti atvykstantį Jamesą Hardeną, Klay’ų Thompsoną arba J. Valančiūną, kuris taptų Anthony Daviso dubleriu.

Jeigu „Lakers“ nesugebės susitarti su nė vienu iš jų, L. Jamesas sudarys maksimalios vertės sutartį, pridėjo R. Paulas. Jis siekia, kad situacija būtų išspręsta per artimiausią savaitę, nes L. Jamesas pradės pasiruošimą Paryžiaus olimpinėms žaidynėms.

Praėjusį sezoną puolėjas fiksavo 25,7 taško, 8,3 rezultatyvaus perdavimo ir 7,3 atkovoto kamuolio vidurkius.

J. Valančiūnas šiuo metu yra laisvasis agentas ir dėl šios priežasties nepadės Lietuvos krepšinio rinktinei olimpinėje atrankoje Puerto Rike, liepos 2-7 d. Praėjusį sezoną jis vilkėjo Naujojo Orleano „Pelicans“ marškinėlius, o lietuvio vidurkiai siekė 12,3 taško ir 8,9 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją