Denniso Schroderio ir Franzo Wagnerio vedama Vokietija trečiame kėlinyje turėjo susikrovusi net 16-os taškų persvarą (71:55), tačiau neįtikėtiną pasirodymą surengęs Anthony Edwardsas su komandos pagalba skirtumą panaikino.

Ketvirtajame kėlinyje gynėjas pataikė rezultatą išlyginusį tritaškį, po kurio amerikiečiai tvirtai keliavo pergalės link.

A. Edwardsas rimtesnio indėlio sulaukė tik iš dviejų komandos draugų – Austino Reaveso ir Tyrese‘o Haliburtono – abu pelnė po 16 taškų.

Vokietijos gretose naudingiausias buvo D. Schroderis, kuris pasižymėjo dvigubu dubliu – 16 taškų ir 10 rezultatyvių perdavimų.

JAV: Anthony Edwardsas 34, Tyrese'as Haliburtonas ir Austinas Reavesas – po 16, Jalenas Brunsonas 8.

Vokietija: Franzas Wagneris 17, Dennisas Schroderis 16 (10 rez. perd.), Moritzas Wagneris 14, Danielis Theisas ir Adreasas Obstas – po 12, Johannesas Voigtmannas 11.

Planetos pirmenybėse Vokietija startuos E grupėje, C grupėje žaisianti JAV – potenciali lietuvių varžovė antrame etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)