Per savo 14-os metų karjerą NBA A. Iversonas vidutiniškai pelnydavo po 26,7 taško, o tai – septintas rezultatas visoje stipriausios pasaulio lygos istorijoje. A. Iversonas taip pat yra vienintelis 183 cm ūgio ar žemesnis žaidėjas NBA istorijoje, kuris turi 20 taškų karjeros vidurkį.

Nors A. Iversonas niekada neiškovojo NBA titulo, atkrintamosiose varžybose jo statistika yra tiesiog neįtikėtina. Per savo karjerą 40-metis įžaidėjas atkrintamosiose žaidė aštuonis kartus, o per juos vidutiniškai pelnydavo net po 29,7 taško.

2004-2005 metų sezono atkrintamosiose varžybose A. Iversonas įmesdavo net po 31,2 taško ir atlikdavo po 10 rezultatyvių perdavimų.

A. Iversono įtraukimo į „Šlovės muziejų“ proga kviečiame prisiminti šį legendinį krepšininką ir jo įspūdingus judesius krepšinio aikštelėje, vertusius iš koto ne vieną varžovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)